Виски Jack Daniel’s Sinatra Select 1L + кутија

12,900 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 45%.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Џек Даниел дестилерија.
Земја на потекло: САД.

Достапно

Виски Jack Daniel’s Sinatra Select 1L + кутија

12,900 ден

Кошница