Виски Glenmorangie The Original 10 Giraffe 0,7L + кутија

3,200 ден

Состав: алкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во лимена кутија.
Произведува: Гленморанџи дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Glenmorangie The Original 10 Giraffe 0,7L + кутија

3,200 ден

Кошница