Виски Johnnie Walker Black Label 0,7L + кутија & 2 високи чаши

2,350 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100ml=919kj/222kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија со 2 високи чаши.
Произведува: Џон Волкер & Санс дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

 

 

Достапно

Виски Johnnie Walker Black Label 0,7L + кутија & 2 високи чаши

2,350 ден

Кошница