Виски Jameson Stout Edition 0,7L

1,690 ден

Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100ml = 937kj/224kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Џејмисон дестилерија Миделтон Корк.
Земја на потекло: Ирска.

Достапно

Виски Jameson Stout Edition 0,7L

1,690 ден

Кошница