Виски Mars Kasei Japanese Blended 0,7L + кутија

3,400 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Шиншу дестилерија.
Земја на потекло: Јапонија.

Достапно

Виски Mars Kasei Japanese Blended 0,7L + кутија

3,400 ден

Кошница