Виски Tenjaku Japanese Blended 0,7L

1,690 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Минами дестилерија.
Земја на потекло: Јапонија.

Достапно

Виски Tenjaku Japanese Blended 0,7L

1,690 ден

Кошница