Виски Monkey Shoulder 0,7L

1,990 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 892kj/213kcal.
Зафатнина(во литри): 0.7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Вилијам Грант & Синови.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Monkey Shoulder 0,7L

1,990 ден

Кошница