Вотка Absolut 0,7L

790 ден

Состав: алкохолен дестилат од пченица.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj / 221kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Компанија Абсолут.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница