Вотка Absolut 1L

930 ден

Состав: алкохолен дестилат од пченица.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj / 221kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Компанија Абсолут.

Достапно

Вотка Absolut 1L

930 ден

Кошница