Џин Bombay Sapphire London Dry 0,7L

1,090 ден

Состав: aлкохолен дестилат од билки.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100ml = 920kj/220kcal.
Зафатнина(во литри): 0.7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: ‎ Бомбај Сафир дестилерија.
Земја на потекло: Велика Британија.

Достапно

Џин Bombay Sapphire London Dry 0,7L

1,090 ден

Кошница