Вотка Beluga Noble 1L

2,600 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 908 kj / 217 kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Маринск Дестилерија АД.
Земја на потекло: Русија.

Достапно

Вотка Beluga Noble 1L

2,600 ден

Кошница