Вотка Russian Standard Special Edition 0,7L

620 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Руски Стандард дестилерија.
Земја на потекло: Русија.

Достапно

Вотка Russian Standard Special Edition 0,7L

620 ден

Кошница