Виски Jack Daniel’s Apple 0,7L

1,490 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 35%.
Енергетска вредност: 100 ml = 971 kj / 232kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Џек Даниел дестилерија.
Земја на потекло: САД.

Достапно

Виски Jack Daniel’s Apple 0,7L

1,490 ден

Кошница