Вотка Smirnoff Red 0,7L

690 ден

Состав: Aлкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 37.5%.
Енергетска вредност: 100 ml = 867 kj / 207 kcal. З
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Диаего.
Земја на потекло: Велика Британија.

Достапно

Вотка Smirnoff Red 0,7L

690 ден

Кошница