Вотка Zubrowka 1L

Original price was: 990 ден.Current price is: 890 ден.

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Земја на потекло: Полска.

Вотка Zubrowka 1L

Original price was: 990 ден.Current price is: 890 ден.

Кошница