Рум Pyrat XO Reserve 0,7L

3,050 ден

Состав: мешавина од различни видови карипски рум.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 932 kj / 223 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Агила Румс дестилерија.
Земја на потекло: Кариби.

Достапно

Рум Pyrat XO Reserve 0,7L

3,050 ден

Кошница