Вино Zvonko Bogdan Icon Campana Rubimus 0,75L

4,600 ден

Сорти грозје: Мерло 70%, Каберне Франк 30%.

Вид: суво црвено вино.

Алкохол: 14,5%.

Земја на потекло: Србија.

Достапно

Вино Zvonko Bogdan Icon Campana Rubimus 0,75L

4,600 ден

Кошница