Вино Zvonko Bogdan Icon Campana Albus 0,75L

2,750 ден

Сорти грозје: Совињон Блан 100%.

Вид: суво бело вино.

Алкохол: 13,5%.

Земја на потекло: Србија.

Достапно

Вино Zvonko Bogdan Icon Campana Albus 0,75L

2,750 ден

Кошница