Вино Zvonko Bogdan Pino Blanc 0,75L

1,290 ден

Сорти грозје: Пино Блан 100%.

Вид: суво бело вино.

Алкохол: 14%.

Земја на потекло: Србија.

Достапно

Вино Zvonko Bogdan Pino Blanc 0,75L

1,290 ден

Кошница