Вино Zvonko Bogdan Pino Grigio 0,75L

970 ден

Сорти грозје: Пино Гриџо 100%.

Вид: суво бело вино.

Алкохол: 14%.

Земја на потекло: Србија.

Достапно

Вино Zvonko Bogdan Pino Grigio 0,75L

970 ден

Кошница