Bianchi Silver Espresso 16 хартиени патрони

240 ден

Мелено кафе со јасно изразена густина и интензитет.

Состав: 100% Робуста

Димензија на еден патрон е 44 мм.

Достапно

Bianchi Silver Espresso 16 хартиени патрони

240 ден

Кошница