Bianchi Gold Espresso 16 патрони

256 ден

Мелено кафе со јасно изразена густина и интензитет, со специфичен пријатен мирис.

Состав: 80% Робуста, 20% Арабика

Димензија на еден патрон е 44 мм.

Достапно

Bianchi Gold Espresso 16 патрони

256 ден

Кошница