Bianchi Adore Espresso Bar 16 патрони

304 ден

Совршена комбинација на Арабика од Костарика и Колумбија со арома и вкус што ги воодушевува сетилата и на најголемите познавачи на кафе. Bianchi Adore Espresso BAR е кафе достојно за обожавање.

Состав: 100% Арабика

Димензија на еден патрон е 44 мм.

Достапно

Bianchi Adore Espresso Bar 16 патрони

304 ден

Кошница