Вино Bovin Grashevina 0,75L

710 ден

Нето: 0,75л.

Вид: суво бело вино

Вински регион: Вински регион Тиквеш

Препорачана температура: 10ºC – 12ºC

Сорти од грозје: 100% грашевина

Достапно

Вино Bovin Grashevina 0,75L

710 ден

Кошница