Ликер Badel Pelinkovac 1L

760 ден

Алкохол: 31%.

Зафатнина(во литри): 1Л.

Амбалажа: стакло без кутија.

Произведува: Бадел.

Земја на потекло: Хрватска.

 

РАСПРОДАДЕНО

Кошница