Виски Jameson Triple Triple 1L

Original price was: 1,999 ден.Current price is: 1,890 ден.

Состав: алкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100ml = 928kj/222kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Џејмисон дестилерија Миделтон Корк.
Земја на потекло: Ирска.

Достапно

Виски Jameson Triple Triple 1L

Original price was: 1,999 ден.Current price is: 1,890 ден.

Кошница