Виски Dewar’s 15 1L

3,150 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 920 kj / 220kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло во лимена кутија.
Произведува: Џон Девар анд Санс дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Dewar’s 15 1L

3,150 ден

Кошница