Виски Gentleman Jack 1L

1,990 ден

Состав: алкохолен дестилат од 80% пченка, 8% ‘рж и 12% јачменов слад.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj / 219kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Џек Даниел дестилерија.
Земја на потекло: САД.

Достапно

Виски Gentleman Jack 1L

1,990 ден

Кошница