Џин Bombay Sapphire Sunset 0,7L

1,250 ден

Состав: aлкохолен дестилат од билки.
Алкохол: 43%.
Енергетска вредност: 100ml = 1000kj/239kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: ‎ Бомбај Сафир дестилерија.
Земја на потекло: Велика Британија.

Достапно

Џин Bombay Sapphire Sunset 0,7L

1,250 ден

Кошница