Виски Teeling Small Batch 0,7L + кутија

1,690 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 46%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Тилинг дестилерија.
Земја на потекло: Ирска.

Достапно

Виски Teeling Small Batch 0,7L + кутија

1,690 ден

Кошница