Коњак Courvoisier VS 0,7L

2,450 ден

Состав: алкохолен дестилат од грозје.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Courvoisier дестилерија.
Земја на потекло: Франција.

Достапно

Коњак Courvoisier VS 0,7L

2,450 ден

Кошница