Виски Glenlivet Triple Cask Distiller’s Reserve 1L + кутија

3,800 ден

Состав: aлкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj / 275 kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Гленливет дестилерија.

Достапно

Виски Glenlivet Triple Cask Distiller’s Reserve 1L + кутија

3,800 ден

Кошница