Виски Lauder’s Finest 1L

890 ден

Состав: aлкохолен дестилат од житарки.
Алкохол: 43%.
Енергетска вредност: 100 ml = 984 kj / 237 kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Макдаф Инт.Лимитед дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска/Велика Британија.

Достапно

Виски Lauder’s Finest 1L

890 ден

Кошница