illy Classico 100% Arabica E.S.E single хартиени патрони

24 ден

Состав: 100% Арабика

Секој патрон е индивидуално завиткан за да се обезбеди максимална свежина

Димензија на еден патрон е 44 мм.

Достапно

illy Classico 100% Arabica E.S.E single хартиени патрони

24 ден

Кошница