Bianchi Origins Hazelnut 100% Arabica 16 хартиени патрони

320 ден

Bianchi Origins Hazelnut (100% арабика со вкус на лешник)

Димензија на еден патрон е 44 мм.

Земја на потекло: Бразил

Достапно

Bianchi Origins Hazelnut 100% Arabica 16 хартиени патрони

320 ден

Кошница