Виски Jameson 18 Y 0,7L + кутија

6,790 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 46%.
Енергетска вредност: 100ml = 915kj/221kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Џејмисон дестилерија Миделтон Корк.
Земја на потекло: Ирска.

Достапно

Виски Jameson 18 Y 0,7L + кутија

6,790 ден

Кошница