Шампањ Veuve Clicquot Brut Rose 0,75L

5,600 ден

Алкохол: 12,5%
Нето: 0,75л.
Сорти грозје: Pinot Noir (50%), Pinot Meunier (20%), Chardonnay (30%).
Вид: пенливо суво вино.
Вински регион: Шампањ.
Земја на потекло: Франција.

Шампањ Veuve Clicquot Brut Rose 0,75L

5,600 ден

Кошница