Рум Minoki Mizunara Cask 0,7L + кутија

3,750 ден

Состав: aлкохолен дестилат од меласа од шеќерна трска.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 1172 kj / 280 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Јошино спиритс дестилерија.
Земја на потекло: Јапонија.

Достапно

Рум Minoki Mizunara Cask 0,7L + кутија

3,750 ден

Кошница