Вино Kartal Merlot Barrique 0,75L

945 ден

Берба 2018.

Зреено 12 месеци во дабови буриња.

Лимитирана серија од 2000 шишиња.

Достапно

Вино Kartal Merlot Barrique 0,75L

945 ден

Кошница