Прикажани 1–12 од 13 резултати

Алкохолни пијалаци

Вино Kartal Cabernet Franc Reserva 0,75L

1,150 ден

Алкохолни пијалаци

Вино Kartal Cabernet Sauvignon 0,75L

340 ден

Алкохолни пијалаци

Вино Kartal Cabernet Sauvignon Reserva 0,75L

1,050 ден
РАСПРОДАДЕНО

Алкохолни пијалаци

Вино Kartal Chardonnay 0,75L

340 ден

Алкохолни пијалаци

Вино Kartal Chardonnay Barrel Fermented 0,75L

910 ден

Алкохолни пијалаци

Вино Kartal Merlot Reserva 0,75L

1,050 ден

Алкохолни пијалаци

Вино Kartal Rhein Riesling 0,75L

340 ден

Алкохолни пијалаци

Вино Kartal Stanushina Rose 0,75L

360 ден

Алкохолни пијалаци

Вино Kartal Syrah Reserva 0,75L

1,150 ден

Алкохолни пијалаци

Вино Kartal Temjanika 0,75L

510 ден

Алкохолни пијалаци

Вино Kartal Tempranillo Reserva 0,75L

1,150 ден

Алкохолни пијалаци

Вино Kartal Vranec 0,75L

340 ден
Кошница