Вино Kartal Vranec Barrique 0,75L

945 ден

Берба 2015.

Зреено 24 месеци во дабови буриња.

Лимитирана серија од 2000 шишиња.

Достапно

Вино Kartal Vranec Barrique 0,75L

945 ден

Кошница