Ликер Oranginette Triple Sec 1L

880 ден

Состав: алкохолен дестилат од портокал.
Алкохол: 30%.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Земја на потекло: Италија.

Достапно

Ликер Oranginette Triple Sec 1L

880 ден

Кошница