Ликер Teodoro Negro – Amaretto Classic 0,7L

550 ден

Состав: aлкохолен дестилат од семки од кајсија, праска или бадем и овошје.
Алкохол: 25%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Земја на потекло: Италија.

Достапно

Ликер Teodoro Negro – Amaretto Classic 0,7L

550 ден

Кошница