Ликер Villa Cardea Amaretto 0,7L

620 ден

Состав: aлкохолен дестилат од бадем и овошје.
Алкохол: 25%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Земја на потекло: Италија.

Достапно

Ликер Villa Cardea Amaretto 0,7L

620 ден

Кошница