Nespresso Ispirazione Roma 10 капсули

440 ден

Интензитет: 8 од 12
Печење: светло
Капсулите се компатибилни со системот Nespresso.
Едно пакување содржи 10 парчиња капсули.
Тежина на капсула: 5 гр.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница