Пиво Benediktiner Weissbier (матно) 5L

1,100 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 5,4%.
Зафатнина(во литри): 5Л.
Амбалажа: лименка
Енергетска вредност на 100 ml = 190kj/45kcal.
Произведува и пакува: Benedikter, Германија.

Достапно

Пиво Benediktiner Weissbier (матно) 5L

1,100 ден

Кошница