Пиво Bitburger Premium Pils 5L

1,050 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 4,8%.
Зафатнина(во литри): 5Л.
Амбалажа: лименка
Енергетска вредност на 100 ml = 170kj/100kcal.
Произведува и пакува: Bitburger Braugruppe, Германија.

Достапно

Пиво Bitburger Premium Pils 5L

1,050 ден

Кошница