Виски Talisker Skye Single Malt 0,7L со метално лонче + кутија

3,150 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 45,8%.
Енергетска вредност: 100 ml = 1052kj/254 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија со метално лонче.
Произведува: Талискер дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Talisker Skye Single Malt 0,7L со метално лонче + кутија

3,150 ден

Кошница