Виски Jack Daniel’s Mclaren 1L + кутија

2,300 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Џек Даниел дестилерија.
Земја на потекло: САД.

Достапно

Виски Jack Daniel’s Mclaren 1L + кутија

2,300 ден

Кошница