Вино Popovi Cabernet Sauvignon 0,75L

550 ден

Алкохол 13,5%.

Препорачана храна: црвени меса, дивеч, мисирка. Се служи на температура од 18-20 степени.

Достапно

Вино Popovi Cabernet Sauvignon 0,75L

550 ден

Кошница